DentistsFinder.gr
All Dentists of Greece in One Directory.

Αγαπητέ Οδοντίατρε,

στήσαμε το DentistsFinder.gr έχοντας στο μυαλό μας  την απόλυτη κι άμεση εξυπηρέτηση του αναζητητή και την άρτια και αποτελεσματική προβολή του Οδοντιάτρου μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες του Web και των Smart-Phones.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DentistsFinder.gr

Το DentistsFinder.gr είναι ένα ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ των Οδοντιάτρων της Ελλάδος στο οποίο το μόνο που έχει να κάνει ο αναζητητής/επισκέπτης είναι να χρησιμοποιήσει την Πανίσχυρη Μηχανή Αναζήτησης της GOOGLE η οποία θα του “σερβίρει” αποτελέσματα ΜΟΝΟ από τη Βάση Δεδομένων του Site. To  DentistsFinder.gr  θα λειτουργήσει και σε MOBILE ΜΟΡΦΗ ώστε να μπορούν εύκολα να εξυπηρετούνται οι χρήστες Κινητής Τηλεφωνίας  σερφάροντας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να βρίσκουν Οδοντίατρο από το κινητό τους, οποιαδήποτε στιγμή κι απ’ οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.  Αν η καταχώρηση του Συγκεκριμένου Οδοντιατρείου, έχει και GOOGLE PLACES Listing, το κινητό τους θα τους οδηγεί απευθείας ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ.

ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Οι Οδοντίατροι θα προβάλλονται μέσα από το DentistsFinder.gr με μία ολόκληρη δική του σελίδα ο καθένας, στην οποία εκτός από τη Διεύθυνση και τα Στοιχεία Επικοινωνίας, θα υπάρχει “φωτό” , ενδεχομένως και σύντομο Promotional VIDEO για το συγκεκριμένο Οδοντιατρείο με ό,τι μήνυμα θέλει να περάσει ο γιατρός στους  υποψήφιους πελάτες του, η Καταχώρηση στα GOOGLE PLACES (εφόσον ο Οδοντίατρος επιλέξει τη συγκεκριμένη υπηρεσία) και το QR Code του εφόσον ο Οδοντίατρος έχει Website για το Ιατρείο του.  Από την 15η Ιανουαρίου του 2012 θα λειτουργήσει πλήρως το MOBILE SITE του DentistsFinder.gr όπου οι αναζητητές  θα βλέπουν τις σελίδες του site σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στα Smart-Phones.

Τι είναι το MOBILE ADVERTISING?

To DentistsFinder.gr  θα προβληθεί συστηματικά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και κυρίως μέσω Mobile Advertising σε εκατομμύρια Ελλήνων.  Τι εννοούμε όταν λέμε MOBILE ADVERTISING?  Θα δημιουργήσουμε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ για τα SMARTPHONES  (Mobile Apps) τις οποίες θα μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό τους οι χρήστες iPhone/iPad μέσω APPLE STORE κι οι χρήστες Android μέσω GOOGLE.  Κάνοντας click στην εφαρμογή ο χρήστης θα βρίσκει πανεύκολα μέσω του GOOGLE SEARCH του DentistsFinder.gr Οδοντίατρο στην Περιοχή του και το εργαλείο NAVIGATION του SMARTPHONE του θα τον οδηγεί στο Ιατρείο.

GOOGLE PLACES

Οι Οδοντίατροι των οποίων την Καταχώρηση στα GOOGLE PLACES θα επιμεληθούμε, θα έχουν επιπλέον το πλεονέκτημα ότι οποιοσδήποτε χρήστης ΙΝΤΕΡΝΕΤ αναζητά Οδοντίατρο στην περιοχή όπου βρίσκεται το Ιατρείο τους, θα βλέπει σαν #1 αποτέλεσμα στο GOOGLE, την πινεζούλα με την καταχώρηση του συγκεκριμένου Οδοντιατρείου στα GOOGLE PLACES όπου θα περιλαμβάνονται λεπτομερείς πληροφορίες για το Οδοντιατρείο.  Το ίδιο θα ισχύει και για τα Smart-Phones.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ DentistsFinder.gr

  • Γιατί δεν είναι ένα ακόμη ευρετήριο που αντί να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ξεχνάτε και τι θέλατε να βρείτε.
  • Γιατί παρουσιάζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι Οδοντίατροι της Ελλάδος.
  • Γιατί δεν είναι επίκεντρό μας οι διαφημίσεις, αλλά η Εμπειρία του Επισκέπτη κι η Άρτια Παρουσίαση του Οδοντιατρείου σας.
  • Γιατί χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και των SMART-PHONES κι έχουμε ενσωματώσει στη λειτουργική δομή μας αυτές τις πλατφόρμες. (MOBILE APPLICATIONS)
  • Γιατί μπορούμε να σας φέρουμε πελάτες που σας αναζητούν και σας χρειάζονται, και να κάνουμε γνωστές τις υπηρεσίες σας σε ένα Πανελλαδικό Κοινό.
  • Γιατί είμαστε Ειδικοί στο Web-Marketing και Social-Media Management.
  • Γιατί είμαστε Ειδικοί στο VIDEO-Marketing και MOBILE-Marketing.
  • Γιατί αγαπάμε τον κλάδο των Οδοντιάτρων επειδή η Πρόεδρος της Εταιρείας μας είναι Οδοντίατρος.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ  ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ100ευρώ  (+3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ)

Το κόστος για την Καταχώρηση και Προβολή του Οδοντιατρείου σας από το DentistsFinder.gr είναι  100ευρώ.  Μπορούμε Επιπλέον ν’ αναλάβουμε την καταχωρησή σας στα GOOGLE PLACES, στην άπαξ τιμή των 100ευρώ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Εφόσον επιθυμείτε να καταχωρηθείτε, παρακαλούμε συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ που θα βρείτε στο DentistsFinder.gr    Δίνοντάς μας τις πληροφορίες που ζητάμε, μας βοηθάτε να στήσουμε την Παρουσίαση του Οδοντιατρείου σας.

Για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή διευκρίνιση, θα είμαστε στη διάθεσή σας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας ή του Voice Mail μας :  2741 500111  Επίσης, μπορείτε να στείλετε email στο : admin@dentistsfinder.gr

Σας περιμένουμε στο DentistsFinder.gr

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Σοφία Σταυροπούλου