GAMILION.COM
All About a Perfect Wedding!

bride and groom dancing

Η Ιδέα ήταν απλή αλλά βασισμένη ΑΚΡΙΒΩΣ στις ανάγκες μιας Νύφης.

Δηλαδή :

  • Να βρει ΔΩΡΕΑΝ έναν τεράστιο Κατάλογο υπό μορφή VIDEO-Magazine, με τις   Κορυφαίες Επιχειρήσεις στο Χώρο του Γάμου απ’ όλη την Ελλάδα.
  • Ξεφυλλίζοντας τις VIDEO-Διαφημίσεις να μεταφέρεται σχεδόν στην Κάθε Επιχείρηση και να ενημερώνεται για προσφορές και πλεονεκτήματα χωρίς να “ξεποδαριαστεί” και να τις επισκεφτεί μία-μία. Θα πάρει την πληροφορία που θέλει, από την άνεση του σπιτιού της, και με την ησυχία της θ’αποφασίσει ποια Επιχείρηση θα επισκεφθεί, ή θα κλείσει Ραντεβού Online.
  • Να μπορεί  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ να πάει από τη Σελίδα ή το VIDEO της Διαφήμισης, στο Site της κάθε επιχείρησης και να μάθει όλα όσα δεν θα της πει ΚΑΝΕΝΑ Περιοδικό για το Γάμο.
  • Να ψάξει με Κριτήρια Γεωγραφικά, Οικονομικά ή Άλλα και με ΕΝΑ ΚΛΙΚ να έχει τις Επιλογές που βρίσκονται πιο κοντά σ’αυτό που ψάχνει, μπροστά της.
  • Να κερδίσει Εκπτώσεις και Προνόμια αναφέροντας το GAMILION.COM και τον ΚΩΔΙΚΟ Προσφοράς που θα βρίσκει στο Site της κάθε Εταιρείας.

Τέλειο?

Έτσι φανταστήκαμε το GAMILION.COM για τη ΝΥΦΗ αλλά  έπρεπε να βρούμε κι ένα Δυναμικό κι Αποτελεσματικό Μοντέλο Προώθησης  και για την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που θα ενταχθεί στο GAMILION-CLUB. Από τον Μάρτιο του 2011 που ανεβάσαμε τα πρώτα VIDEOS στο Gamilion.com και στο κανάλι του στο YouTube, σφυγμομετρήσαμε την αγορά, πειραματιστήκαμε, δοκιμάσαμε, και τέλος ……..ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ : Έτοιμους Πελάτες.  Κι Είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε.

Η Επιχείρησή μας, με Απόλυτη Εξειδίκευση στο INTERNET MARKETING, SOCIAL MEDIA MANAGEMENT  και Web-Property Development, θα αναλάβει να προσελκύσει Νύφες στο Site και θα τους χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία πλοήγησης, που θα τη συζητήσουν και με τις φίλες τους.  Οι Διαγωνισμοί στα SOCIAL MEDIA, τα events και η Εξαιρετική Πελατειακή Υποστήριξη που παρέχουμε, θα εξασφαλίσουν μια σημαντική  ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΛΑΤΩΝ στο Gamilion.com. Με έξυπνες Εφαρμογές στο FACEBOOK θα “τσιμπήσουμε από τη μύτη” τις Νύφες και θα τις δελεάσουμε με τις Προσφορές των Διαφημιζόμενων Επιχειρήσεων στο Gamilion.com …με VIRAL Campaigns στον Twitter θα τις μετατρέψουμε σε φανατικούς Διαφημιστές μας κλπ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ “ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ”

  • H Κάθε Επιχείρηση που θα καταχωρηθεί στο Gamilion.com θα έχει ένα ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ 100ευρώ.
  • Το Gamilion.com με ειδικές Φόρμες Συλλογής Στοιχείων των επισκεπτών του, θα είναι σε θέση να προωθεί στην ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τη ΛΙΣΤΑ με τα πλήρη στοιχεία ( ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email, ημερομηνία γάμου κλπ) του υποψήφιου πελάτη ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για την Συγκεκριμένη Επιχείρηση.  Οι  Πρώτοι 10 Πελάτες θα διατεθούν στην Επιχείρηση ΔΩΡΕΑΝ.  Για τους επόμενους,  θα υπάρξει χρέωση CPL (Cost Per Lead) : 25ευρώ.
  • Η Κάθε Επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να αγοράζει τα LEADS (τη λίστα με τα στοιχεία των υποψηφίων πελατών) αν δεν το επιθυμεί. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να αγοράζει μόνο τον αριθμό των LEADS που μπορεί να εξυπηρετήσει.

Το Κόστος των 25ευρώ ανά LEAD  (υποψήφιο πελάτη) το διαμορφώσαμε κατόπιν συζητήσεων με Επιχειρήσεις/Πελάτες μας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την περίπτωση  Πελάτη μας με Εταιρεία CATERING, ο οποίος αύξησε κατά 40000ευρώ τον ΤΖΙΡΟ του από τον Πρώτο Κιόλας Μήνα λειτουργίας του Site που του στήσαμε χάρη στα συνδυασμένα συστήματα VIDEO-Marketing και Lead-Generation που εφαρμόσαμε για το Site του, δηλαδή ό,τι ακριβώς εφαρμόζουμε στο Gamilion.com .  Ωστόσο, είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και συζητήσεις.

Ως φανατικοί οπαδοί του Performance Marketing, δε μας λένε τίποτα τα ξερά νούμερα επισκεψιμότητας, αν δεν συνοδεύονται από υψηλά CONVERSION RATES.  Είναι απείρως προτιμότερη επισκεψιμότητα 100 ατόμων την ημέρα από τα οποία τα 40 ψωνίζουν από την επισκεψιμότητα 5000 ατόμων την ημέρα από τα οποία ψωνίζουν τα 2.

Επίσης, για την Επιχείρηση, έχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζει οτι αγοράζει ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ LEAD το οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά για τα είδη ή τις υπηρεσίες της, κι έχει φτάσει στα χέρια της αφού εξυπηρετήθηκε σε προσωπικό επίπεδο από την ομάδα μας, παρά ένα απρόσωπο CLICK που ήρθε σε μεγάλο βαθμό από απλή περιέργεια στο Site της Επιχείρησης μέσω GOOGLE ADWORDS.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ

  • Τα  Διαφημιστικά BANNERS /VIDEO-COVERS των Επιχειρήσεων/Μελών δεν θα χρεώνονται για το σχεδιασμό τους. (Κατά προσέγγιση κόστος Μακέτας 250-500 ευρώ)
  • Είναι πολύ μεγαλύτερη η δύναμη της Ζωντανής Εικόνας και του Ήχου από την δισδιάστατη Διαφήμιση Ενός Εντύπου.  Κι εμείς σας προσφέρουμε το Στρατηγικό Πλεονέκτημα των MULTIMEDIA και του INTERNET. Σκέτη ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ έναντι του Ανταγωνισμού σας.  Τα ετήσια τέλη Καταχώρησης των 100ευρώ δεν καλύπτουν ούτε ένα κλάσμα της αξίας Παραγωγής των Promotional VIDEOS που ετοιμάζουμε για τις Επιχειρήσεις.

Το GAMILION.COM  θ’ακολουθήσει μια  ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ως προς τον Αριθμό και το Ύφος των Επιχειρήσεων-Μελών του.  Οι Καταχωρήσεις θα είναι χωρισμένες σε 10-12 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  και στόχος μας είναι στην Κάθε Κατηγορία να προβάλουμε τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ σε όλη την Ελλάδα και να τους “σερβίρουμε στο πιάτο” τους πιο HOT Πελάτες.

Θεωρούμε ΟΛΟΥΣ τους Επιχειρηματίες που θα μας τιμήσουν με τις Καταχωρήσεις τους, Εταίρους και πολύτιμους Συμβούλους.  Η προσπάθεια είναι κοινή, κι επειδή το εγχείρημα είναι ΦΡΕΣΚΟ και δεν υπάρχει προηγούμενο στο Ελληνικό ΙΝΤΕΡΝΕΤ με την ίδια Φιλοσοφία, κάθε γνώμη, ιδέα ή σχόλιο θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.

Με την ολοκλήρωση του ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Στησίματος  500  Καταχωρήσεων στο Portal, θα επεξεργαστούμε μοντέλο ONLINE ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ για τις Νύφες, όπου θα μπορούν να μπαίνουν και να κάνουν VIDEO-CHAT ,να βαθμολογούν Επιχειρήσεις , να συστήνουν σε φίλες τους και να κερδίζουν πόντους ή δωροεπιταγές κλπ.  Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ του PROJECT μας.

Χρησιμοποιήστε τα links που θα δείτε ΔΕΞΙΑ κάτω από τις Βέρες, για να μάθετε περισσότερα για την VIDEO-Καταχώρησή σας και να δηλώσετε Αυτόματα Συμμετοχή στο Site.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Dr Σοφία Σταυροπούλου